En amningskudde är ett oumbärligt tillbehör för dig och din mammaledighet efter att du har fött barn. En amningskudde ger dig stöd för nacken och armarna medan du ammar ditt barn – vilket kan vara flera timmar om dagen och natten. Du kommer därför snabbt att njuta av en amningskudde så att du kan vila armen medan du håller din bebis.

Vi designar och tillverkar vår amningskudde, och de är skapade i lugna färger i en vacker nordisk design. Du hittar vårt urval nedan:

Klicka här och läs mer om amningskuddar här.

Hör mer om en amningskuddar i den här videon:

EMMIBABY Ammepude

EMMIBABY Amningskudde

Om du är i tvivel om du behöver en amningspudel för dig och din lilla, läs här där du kan se alla fantastiska egenskaper som en amningspudde har.

Vad är en amningskudde?

En amningskudde är en vinklad kudde som passar in i fyllningen, så den har optimal höjd för dig och din baby när du ammar.

Vad gör en amningskudde bra för?

En amningskudde ger dig bra stöd när du ammar din baby. Det kan vara svårt om du måste sitta med din baby flera timmar dag och natt i en styv arm.

Med kudden får du naturlig lättnad, precis där du behöver det. Det säkerställer att du inte behöver lägga på armen. Således undviker du trötta armar, och viktigast av allt – nacksmärta.

Var ska man använda en amningskudde?

Kudden kan användas både på soffan, i fåtöljen eller i sängen. Det är ganska flexibelt att ha i hemmet eftersom du faktiskt kan använda den var som helst du behöver amma.

Hur tvättar man en amningskudde?

Men en liten bebis kommer säkert att spillas, flygen mm på vårdplattan, och det kan naturligtvis tåla det. Innan du tvättar din amningskudde, tar du av locket och tvättar det i tvättmaskinen med max.40 grader.

Hold dig opdateret på vores Facebook eller Instagram sider.