Allmän information
Brombærsvinget 10
4684 Holmegaard
Danmark
CVR-nummer: DK39769832
Tel. 28702977
E-postadress: kontakta@emmibaby.dk
Privacy Policy

Denna sekretesspolicy / Sekretesspolicy beskriver hur Emmibaby samlar och behandlar information om dig.

Personuppgifterna gäller personuppgifter som du skickar till oss eller som vi samlar in via webbshoppen www.emmibaby.dk.

Emmibaby är datastyraren för dina personuppgifter.

Vilken personlig information samlar vi in, för vilka ändamål och den rättsliga grunden för bearbetningen:

När du besöker webshopen samlar vi automatiskt information om dig och din användning av webbshoppen, till exempel. Typ av webbläsare du använder, de söktermer du använder i webbutiken, din IP-adress och information om din dator.

Syftet med datainsamling är att optimera användarupplevelsen och webbshopens funktion och att kunna göra riktade marknadsföring, inklusive retargeting via Facebook och Google. Denna behandling av information är nödvändig för att vi ska kunna ta hand om våra intressen för att förbättra webbshopen och att visa relevanta produkter du kanske är intresserade av.

Den rättsliga grunden för behandlingen är EU: s personuppgiftsförordning Art. 1, led f.

När du köper en produkt eller kommunicerar med oss ​​i webbutiken samlar vi till exempel informationen du tillhandahåller. namn, post, adress, telefonnummer, betalningsmetod, information om de produkter du köper, leveransförfrågningar och IP-adress från vilken du beställer.

Syftet är att vi kan leverera de produkter du beställt och på annat sätt uppfylla vårt avtal med dig, inklusive att kunna hantera dina rättigheter att återvända och annonsera. Information om dina inköp kan också behandlas för att uppfylla lagkrav, inklusive redovisning och bokföring. Vid inköp samlas IP-adressen för ändamålet och för att skydda vårt intresse för att förebygga bedrägeri.

Mottagare av personuppgifter

Information om ditt namn, adress, e-post, telefonnummer och beställningsnummer och leveransadress skickas vidare till GLS.

Information kan lämnas till externa samarbetspartners som behandlar informationen på vår vägnar.

Vi har ingått skriftliga databehandlingsavtal med dem som behandlar personuppgifter på våra vägar. Dessa dataprocessorer är Google Analytics v / Google LLC, och Facebook Inc. är så USA. Dataöverföringarna till Förenta staterna säkras genom dataprocessorns certifiering enligt EU-US Privacy Shield, jfr. EU artikel 45 i förordningen om personuppgifter.

Kopia av Google LLC-certifiering finns här: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Dina rättigheter

För att skapa öppenhet kring behandlingen av din information måste vi som datakontrollant informera dig om dina rättigheter.

insikt Court

Du är alltid berättigad att begära information vi har om dig, med en kopia av de personuppgifter vi har samlat om dig. Om du vill ha en kopia av dina personuppgifter, måste du skicka en skriftlig förfrågan till kontakt@emmibaby.se. Du kan bli ombedd att dokumentera att du är den du ger dig själv.

Rätten till rättelse

Du har rätt att erhålla felaktiga personuppgifter om dig själv korrigerad av oss. Om du blir medveten om att det finns fel i den information vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss skriftligen så att informationen kan rättas.

Rätten att radera

I vissa fall har du rätt att få bort alla eller några av dina personuppgifter från oss om du återkallar ditt samtycke och vi inte har någon annan rättslig grund för att fortsätta behandlingen. I den utsträckning att fortsatt behandling av din information är nödvändig t.ex. För att vi ska kunna uppfylla våra rättsliga skyldigheter eller att rättsliga krav ska verkställas, verkställas eller försvaras, är vi inte skyldiga att ta bort din personliga information.

Rätten att begränsa behandlingen till förvaringen

I vissa fall har du rätt att begränsa behandlingen av dina personuppgifter så att de endast består av lagring, till exempel om du tror att den information vi behandlar om dig är felaktig.

Rätten till dataportabilitet

Du kan i vissa fall ha rätt att erhålla personlig information som du lämnat till oss i ett strukturerat, vanligt, maskinläsbart format och har rätt att överföra informationen till en annan datakontrollant.

Rätten att invända

Du har rätt att när som helst göra invändningar mot vår behandling av dina personuppgifter för direkta marknadsföringsändamål, inklusive kampanjen för att rikta oss till vår direkta marknadsföring.

Du har också rätt till, när som helst, att invändningar som rör din personliga situation motsätta sig behandlingen av dina personuppgifter som vi utför på grundval av våra legitima intressen.

Rätten att klaga

Du har alltid rätt att lämna in ett klagomål hos Datainspektionen, Borgergade 28, 5, 1300 Copenhagen K, om vår behandling av dina personuppgifter. Klagomål kan bland annat lämnas in via posten dt@datatilsynet.dk eller på telefon 33 19 32 00.

SLAGAR PERSONUPPGIFTER

Information som samlats in om din användning av webbplatsen, jfr. sektion. 2,1. kommer att raderas senast när du inte har använt webbplatsen i 1 år.

Information som samlats in i samband med inköp som du har gjort i webbutiken kommer som regel att raderas 3 år efter utgången av det kalenderår där du köpte ditt köp. Information kan dock lagras under längre tid om vi har ett legitimt behov av längre lagring, t.ex. om det är nödvändigt för att rättsliga krav ska upprättas, verkställas eller försvaras eller om lagring är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla lagkrav.Redovisningsmaterialet förvaras i 5 år till slutet av ett räkenskapsår för att uppfylla redovisningslagen.

SÄKERHET

Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder mot personuppgifter som oavsiktligt eller olagligt förstörs, förverkas, ändras eller försämras och mot obehörig kunskap eller missbruk.

Endast anställda som har ett verkligt behov av att få tillgång till dina personuppgifter för att göra sitt arbete har tillgång till dem.

KONTAKTINFORMATION

EMMIBABY är datastyraren för de personuppgifter som samlas in via webshopen.

Om du har några frågor eller kommentarer angående denna sekretesspolicy eller vill du utnyttja en eller flera av dina rättigheter, vänligen kontakta oss via mail: kontakt@emmibaby.se

ÄNDRINGAR I PERSONLIG INFORMATIONSPOLITIK

Om vi ​​ändrar personuppgiftspolicyn kommer du att bli informerad om detta under ditt nästa besök i webshopen.

betalning

Vi mottar betalning med Dankort, VISA, mastercard och mobilepay. Beloppet dras endast när varan skickas. Om du har beställt flera varor och en av varorna är ombeställda, kommer vi först att dra av betalningen för denna vara när varan skickas. Priserna är i danska kronor. På toppen av priset måste läggas till fraktpriset om det inte finns gratis frakt på beställningen. Det kan finnas. Avgiften betalas beroende på vilken betalningsmetod som valts.

leverans
Varor som finns i lager och beställt före middagen. 14 levereras 1-3 arbetsdagar efter ditt köp. Om varan inte finns i lager visas den förväntade leveranstiden på varan. Vi levererar varorna med GLS. Varorna levereras till danska adresser och danska GLS-paketbutiker. Vid leverans till Bornholm och Læsø är det dags att förvänta sig. Vi levererar också utomlands, – kontakta oss för att få exakt pris för internationell frakt.

avbokning
Som konsument har du 14 dagar av ångerrätt när du handlar hos oss. Avbeställningsfristen löper ut 14 dagar efter den dag du mottog din vara, eller får det sista objektet i fysisk besittning när det gäller en orderbeställning som beställts i en order och levereras individuellt. Du måste informera oss inom 14 dagar efter mottagandet om att du vill avbryta ditt köp. Anmälan måste lämnas genom att skicka ett mail till kontakt@emmibaby.se. I ditt meddelande måste du klargöra för oss att du vill utöva din ångerrätt. Du kan inte ångra genom att helt enkelt vägra att ta emot objektet utan att ge oss ett tydligt meddelande.Avbeställningsrätt gäller endast privata konsumenter som handlar via emmibaby.dk.

Julköpsköp och inköp från 1/12 kan bytas till 15 januari det följande året.

Provning av varorna och förpackningen
Du är endast ansvarig för en möjlig. försämring av varans värde på grund av annan hantering av varorna än vad som är nödvändigt för att bestämma varornas karaktär, deras egenskaper och hur de fungerar. Du måste normalt undersöka produkten på samma sätt som du kan och måste i en butik, men du får inte använda den. Om du har använt det på ett sätt som man kanske eller inte är i ett företag och vi inte kan sälja det eller inte kan sälja det till full pris igen, måste du räkna med att vi avdrager avskrivningarna i det beloppet. Du måste komma tillbaka. Om objektet inte längre har ett kommersiellt värde, kommer vi inte att återbetala inköpsbeloppet. Du måste returnera varan i originalförpackningen om möjligt. Du bör också se till att objektet är ordentligt inslaget när du returnerar det. Du tar även risken för paketet / varan tills vi tar emot den. Spara därför kvittot och eventuellt. spår och spårnummer.

Hur man utnyttjar ångerrätten
Du ångrar dig genom att meddela att du ångrar. Du kan till exempel skicka ett brev eller ett e-postmeddelande som informerar dig om att du ångrar det. Det måste skickas till Emmibaby, Brombærsvinget 10, 4684 Holmegaard, e-post kontakta@emmibaby.se. Du kan inte ångra genom att vägra att ta emot objektet eller inte hämta det utan att samtidigt meddela dig att du ångrar det. Du kan också skicka in ett annat entydigt meddelande om att du ångrar ditt köp. Avbeställningen följs om du skickar ditt meddelande om att du ångrar köpet innan återkallandet har löpt ut.

Retur av varor och returkostnader
Om du ångrar köp av en produkt måste du skicka eller returnera varan till oss på Brombærsvinget 10, 4684 Holmegaard, utan dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har informerat oss om att du vill avbryta ditt köp. Fristen är uppfylld om du returnerar varorna före utgången av de 14 dagarna. Varor kan inte sändas av COD. Du måste betala för retur av varorna själv, om du inte vill byta ut en annan vara.

Objektets skick när du returnerar det
Du är endast ansvarig för eventuell försämring av produktens värde på grund av hantering annat än vad som är nödvändigt för att bestämma produktens art, dess egenskaper och hur det fungerar. Med andra ord – du kan försöka vara på samma sätt som om du provade det i en fysisk butik, men du borde inte ta den i faktisk användning. Om objektet har testats utöver vad som beskrivs ovan anser vi det som använt, vilket innebär att vid inkoppling av inköpet får du endast del eller ingenting av inköpsbeloppet, beroende på varans kommersiella värde.

Återbetalning av pengar
När du ångrar, kommer vi att återbetala alla betalningar som erhölls från dig. Vi återbetalar beloppet utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter inom 14 dagar från det datum då vi mottog ditt avbokningsbevis. Vi kan dock hålla tillbaka betalningen tills vi har fått varan tillbaka, eller tills du har lämnat in bevis på att varorna har returnerats. Vi utför ett sådant återbetalning med mobilavgift om möjligt, eller det formulär du vill ha. I vilket fall som helst kommer du inte att debiteras några avgifter på grund av återbetalningen. Vi kan hålla tillbaka återbetalningen tills vi har returnerat varan, såvida du inte tidigare har skickat in dokumentation för att ha returnerat det.

Om du ångrar köpet måste varan skickas till:

Brombærsvinget 10, 4684 Holmegaard
Mail: kontakt@emmibaby.se
Klagomål – om något är fel med föremålet
Om du köper en produkt och det finns brist på det – till exempel en material- eller tillverkningsfel – gäller köpsrättens regler. Du kan annonsera brister i produkten inom 24 månader från leveransdagen genom att kontakta oss på mail kontakt@emmibaby.se eller tel 28702977. Vi ber dig så detaljerat som möjligt att ange vad problemet är. Om klagomålet är motiverat kommer vi att betala tillbaka dina rimliga fraktkostnader.Kom ihåg att varan alltid måste skickas i rätt förpackning och ta emot kvitto för leverans. Spara postkvittot inkl. information om fraktkostnader och eventuellt. spår och spårnummer.

överklaganden
Om du vill klaga på ditt köp, kontakta kontakt@emmibaby.se. Om vi ​​inte hittar en lösning kan du lämna ett klagomål till relevanta styrelser i området, förutsatt att villkoren för detta är uppfyllda.

Emmibaby.dk drivs av:

Camilla Sommer Andersen

Brombærsvinget 10

4684 Holmegaard

Danmark

CVR: 39769832

Mail: kontakt@emmibaby.dk
Handelsvillkoren och personuppgifterna uppdaterades senast den 24/05 2018