Ger sinnesfrid i barnsängen.

Små barn kan vända sig och vända på alla möjliga ledningar och kanter i barnsängen. Med en säng, ser du till att barnet är säkert i sängen, utan att slå på huvudet eller få armarna och benen knäppta mellan stängerna.

Alla EMMIBABY produkter tillverkas i det finaste mjuka materialet i organisk och GOTS-certifierad bomull, som är helt fri från skadlig kemi. Färgerna är dammiga färger och trycket är handritat så att de både är bra för de små, men passar också in i den nordiska inredningen.

Vi designar och producerar egna sängkläder, och de är skapade i lugna färger i en vacker nordisk design. Du hittar vårt urval nedan:

Klicka här och läs mer om sängkläder här.

EMMIBABY Spjälskydd – Sky Grey

689.00 kr

Spjälskyddet har en 3 cm tjock madrass så att den kan stå runt själva sängen.

Hör mer om en säng i denna video:

sengerand

EMMIBABY Spjälskydd

En spjälskydd av tänder är inte bara för dekoration, det har faktiskt en mycket bra funktion

Vad är en spjälskydd?

Mycket låg praktisk, det är en lång madrass med ett lock som sitter runt kanten av barnets säng.

Vad gör en spjälskydd bra för?

En säng av tänder är, som jag sa, inte bara för dekoration. Det har en oerhört viktig funktion, som faktiskt är oumbärlig om du har en bebis.

Sängmadrassen skyddar ditt barn från att slå när du sover i sängen.Speciellt större barn, men även barn i några år, kan lägga sig och vända sig och vända sig många gånger under natten. Det är därför inte ovanligt för dem att vända huvudet mot sängens sidor.

Det här är sängen som kommer in i bilden. Due. På högkanten ger sängen ett gott skydd för ditt barns huvud om det skulle falla över i sängen.

Utöver detta säkerställer det också att ditt barn inte får hennes armar och ben klämda mellan stängerna om du har en barnsäng.

Var ska man använda en säng?

En sängplats används främst i spjälsängar, där den passar de vanliga barnens sängar.

Hur tvättar man en säng?

Men en liten bebis kommer säkert att vara bortkastad, släde, etc. på sängen, och det kan naturligtvis tåla. Innan du tvättar sängkläderna, ta av höljet och tvätta det i tvättmaskinen vid max. 40 grader.

Alla våra produkter är GOTS-certifierade, vilket är den tuffaste märkningen du kan få på textilier. Läs mer om GOTS certifiering här.

Se vårt urval i härliga spjälskydd här.

Hold dig opdateret på vores Facebook eller Instagram sider.