EMMIBABY är det naturliga valet

EMMIBABY producerar och utformar flera typer av babyutrustning som fokuserar på bra design, kvalitet och naturligtvis hållbarhet.

Varför började vi?

EMMIBABY började tillbaka 2015 med egen produktion, ursprungligen barnflicka. Vid den tiden var fokus på kvalitet, bra design och hållbarhet.Varorna producerades i sina egna lokaler och sys för hand, och efterfrågan var överväldigande. Produkterna fångade det nordiska interiören, och passar därför perfekt till de danska hemmen.

Hittills fanns det bara varierade och färgstarka boskap, men vi på EMMIBABY gick på ett nytt sätt med lugna och mer neutrala färger. Det var självklart något som föll i danskarnas smak, så det var dags att expandera.

Var är vi nu?

EMMIBABY är nu en helt annan plats. Inte bara har det skiftats äganderätt år 2018, nu flyttas produktionen till en större fabrik, som annars är certifierad för att producera tyg i ekologisk bomull.

Det betyder att vi kan producera betydligt större körningar, ha ett bredare utbud och få bättre kvalitet.

EMMIBABY är baserat i Holmegaard strax utanför Næstved, där det också finns ett showroom. Produkterna säljs främst i egen webshop, men säljs också i vissa butiker rikstäckande.

Varför välja EMMIBABY?

Vi kan 100% stå för produkterna, som är gjorda av 100% ekologisk bomull.Kvaliteten är hög och förblir kvalitetskontrollerad vid varje produktion innan den når slutanvändaren.

Du kan alltid vara säker på att hitta unika mönster som vi designar oss själva, och färgerna kommer alltid att vara i lugna färger som skapar sinnesro för ditt barn. Men det kommer också att dekorera ditt hem.

Kvaliteten ska inte misstas

Vi har ännu inte upplevt att vi har fått förfrågningar från kunder som har bärit några av våra varor. Det är utan tvekan vårt mål att skapa kvalitetsvaror som både är ljuva att röra och passa in i, men samtidigt måste det också vara produkter som kan vara i många år – och kanske också generationer.

Du kan vara säker på att om du har en EMMIBABY-produkt i handen en gång, väljer du inte något annat.